Reclamezuilen

Reclamezuilen bieden menig bedrijf uitkomst. Niet ieder bedrijf heeft een prominente vestigingsplaats in het zicht van het grote publiek. Reclamezuilen en totems zijn dan ideaal om van afstand aan te geven waar uw bedrijf zich bevindt. Een reclamezuil of totem kan een oplossing bieden om uw logo weer te geven of als signaalfunctie. Reclamezuilen zijn eventueel ook goed te combineren met een tijdklok, een temperatuurklok, een geïntegreerde brievenbus en een lichtkrant.

De reclamezuilen worden op maat gemaakt. Voor de productie van reclamezuilen en totems gebruikt Signway de meest hoogwaardige materialen.  Naargelang uw wensen ontwerpen we de meest uiteenlopende vormen, van heel eenvoudig tot uiterst speciaal en complex, van verlichte tot onverlichte reclamezuilen. Zo kunt u kiezen uit Reclamezuilen Bol,Reclamezuilen Hol, Reclamezuilen Creatief enReclamezuilen Onverlicht.

De stabiliteit van de reclamezuilen en totems is wellicht een punt waar u zich zorgen om maakt. Doordat we de reclamezuilen op een fundering plaatsen die door ons wordt voorzien en getoetst op statische windbereking, dragen we zorg voor een bestendig fundament.

Wenst u meer informatie over onze producten en diensten?
Aarzel niet om ons te contacteren!