Ontwerp eenvoudig en intuïtief voertuigen met foto’s, illustraties, logo’s en tekst met onze Car Design Tool en ontvang vrijblijvend een offerte.

Car Wrapping

Het car wrappen kunnen we uitvoeren op drie afwerkingsniveaus d.w.z:

Fast car wrap

De auto wordt op het zicht gewrapt, d.w.z. dat de volledige buitenkant van de auto wordt voorzien van een folie. Op het eerste zicht, is de originele kleur niet meer zichtbaar. Enkel als de deuren open gaan komt de originele kleur te voorschijn. De auto wordt door onze monteur gedemonteerd. De deurklinken, spiegels en lampen worden verwijderd, om zo op deze punten de nieuwe kleur netjes af te werken. Let op! Bij opvallende kleuren zoals geel, wit, rood enz. kan het mogelijk zijn dat er in de randjes nog enigszins de originele kleur zichtbaar is. Dit omdat de folie niet het volledige plaatwerk dekt. Toch zal dit minimaal zijn.

Normale Car wrap

De auto wordt op het zicht gewrapt, d.w.z. dat de volledige buitenkant van de auto wordt voorzien van een folie. Op het eerste zicht, is de originele kleur niet meer zichtbaar. Enkel als de deuren open gaan komt de originele kleur tevoorschijn aan de binnenzijde van de deur.De auto wordt door onze monteur gedemonteerd. De deuren,  deurklinken, spiegels en lampen zullen verwijderd worden, om zo op deze punten de nieuwe kleur netjes af te werken. De dorpels en binnenkant van deurposten worden in het de wrap meegenomen.

Full Car Wrap

De auto wordt volledig voorzien van folie. Hierbij worden ook de binnenkanten van de deurposten (instap) en de binnenzijde van de deuren meegewrapt.  De auto wordt volledig gedemonteerd door onze monteur. De deuren worden van de auto afgehaald, de rubbers worden verwijderd. Alles wordt dusdanig gedemonteerd en gemonteerd, zodat na het wrappen,  vrijwel nergens meer de originele kleur van de auto te zien is.

Heeft u zelf al een goed idee hoe u wagen er moet uitzien, maak dan gebruik van onze gebruiksvriendelijke online design tool.

Laat u het liever aan ons om een ontwerp te maken? Onze ontwerpers staan voor u klaar!